Decoratie

[button text=”Ga terug” link=”http://drumarkon.nl/?p=19″ text_color=”#ffffff” text_size=”14px” background_color=”#f08f54″ border_radius=”3px” width=”auto” padding=”14px 20px” icon=”fa-arrow-left”]

Decoratie

Decoratie is een van de sleutelwoorden in de (scheeps)interieurbouw.

Drumarkon levert decoratief materiaal, speciaal ontwikkeld voor de jacht- en scheepsbouw.

Drumarkon is ook voortdurend voor u op zoek naar nieuwe oplossingen en materialen.

Wilt u meer informatie of een advies op maat? Twijfelt u dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

Drumarkon Marine Range

De Drumarkon Marine Range is een Low Flame Spread gecertificeerde collectie High Pressure laminaten. De collectie bestaat uit 40 kleuren, variërend van houtdecoren, unikleuren en fantasiedecoren. De meeste laminaten zijn verkrijgbaar in een sinaasappelstructuur (60), enkele hebben een structuur die specifiek geschikt is voor gebruik op tafels, dashboarden e.d. (90).

De afmeting van de laminaten is 2440*1220 mm en hebben een interessante prijsstelling.

De Drumarkon Marine Range laminaten zijn voorraadartikelen en dus snel leverbaar.

Wilt u stalen ontvangen van de Drumarkon Marine Range? Neemt u dan contact met ons op.

Drumarkon Marine Range collectie

Boat Deck Flooring

Boat-deck laminate is een speciaal vloerlaminaat en is een milieuvriendelijk alternatief voor massief hout. Het is UV-bestendig, slijtvast en heeft een uniek anti-slip oppervlak.

U kunt kiezen tussen de houtsoorten kers en teak verkrijgbaar met witte bies. Teak is tevens leverbaar met zwarte bies.

De platen zijn verkrijgbaar in de afmeting 2440 mm x 1270 mm (dikte 0,9 mm) en in 2440 mm x 1290 mm (dikte 5 mm).

Novo Nautic     
Een bekend en veel gevraagd paneel in de jacht- en scheepsbouw, houden wij op voorraad onder de collectienaam: Novo Nautic.

Deze is verkrijgbaar in de kleuren Renova Wit, Uni Creme en Klassiek Wit.

De afmeting en uitvoering van de panelen is 128 x 30 cm, vochtwerend HDF V-70, decor in het bekende Alcorcell folie, de rugzijde voorzien van een balansfolie en rondom voorzien van tong & groef.

De collectie heeft zich al langer bewezen en onderscheiden op het gebied van prijs, uitstekende maatvastigheid en vochtbestendigheid. De panelen zijn daarnaast laag in gewicht, de dikte van het paneel is 10 mm.

Plafondpanelen

Specifiek voor binnenvaart(tank)schepen, waarvoor eisen gesteld worden inzake moeilijk ontvlambare oppervlakken, leveren wij plafondpanelen voorzien van een gecertificeerde lak. De panelen hebben een kern van vochtwerend MDF (V313) en een afmetingen van 150×30 cm bruto. Door productie middels het unieke walsdruksysteem, hebben deze panelen een zeer fraai aanzien, waarmee een stijlvol plafond is gegarandeerd.

Naast deze plafondpanelen maakt Drumarkon ook plafondpanelen naar uw specificatie. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *