Gewichtsbesparing

[button text=”Ga terug” link=”http://drumarkon.nl/?p=19″ text_color=”#ffffff” text_size=”14px” background_color=”#f08f54″ border_radius=”3px” width=”auto” padding=”14px 20px” icon=”fa-arrow-left”]

Gewichtsbesparing

Gewichtsbesparing is een van de sleutelwoorden in de (scheeps)interieurbouw. Lichtgewicht panelen worden veelal toegepast in de jacht-, scheeps-, vliegtuig- en treinbouw, maar zijn ook voor vele andere doeleinden een uitkomst.

Drumarkon is ook voortdurend voor u op zoek naar nieuwe oplossingen en materialen.

Wilt u meer informatie of een advies op maat? Twijfelt u dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

Artkon

Artkon is gemaakt van glasvezels die geperst en geëxpandeerd zijn tot de gewenste dikte. Door dit unieke proces beschikt Artkon over diverse belangrijke eigenschappen (onder andere gewicht en mechanische sterkte).

Artkon is verkrijgbaar in een Low Flame Spread en in een Non Combustible variant. Het is licht in gewicht en kan gemakkelijk verwerkt worden.

Daarnaast kan Drumarkon de Artkon panelen een decoratieve uitstraling geven door ze te beplakken met een decor naar keuze. Ook kan een meubelpaneel worden samengesteld dat goed kan worden toegepast voor het vervaardigen van meubilair.

De certificaten zijn te vinden onder ‘certificaten’ boven in het menu.

Artkon NC

Artkon LFS

Aluminium Honeycomb

Aluminium honeycomb is een lichtgewicht materiaal dat verkrijgbaar is in diverse afmetingen, diktes en celafmetingen. Het wordt meestal geleverd als sandwich paneel, beplakt met (roestvrij) staal, aluminium, laminaat of fineer.

Aluminium honeycomb is non combustible en voldoet aan IMO Resolution A.799 (19).

Druma-floor Light LFS

Druma-floor Light LFS is een ultra lichtgewicht zwevende vloer, met een gewicht van slechts 7 kg per m2.

De vloer is MED-gecertificeerd en heeft een dikte van 15 mm.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *