High Pressure Laminate

Onze specialiteit is het plakken van HPL op verschillende soorten plaatmaterialen. HPL betekent voluit High Pressure Laminate en bestaat uit papierpulp en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars.

Bij het plakken wordt gebruik gemaakt van een professionele lijm- en persstraat of in speciale gevallen van spuitlijm. Drumarkon heeft eigen technische oplossingen voor het plakken van alle soorten en varianten HPL op een grote diversiteit aan basismaterialen.

Wij werken samen met gerenommeerde merken als Resopal, Polyrey en Formica. Van deze merken zijn de gehele collecties leverbaar. Deze decoren met verschillende structuren geven plaatmateriaal de finishing touch.

Drumarkon Marine Range (Low Flame Spread)

De Drumarkon Marine Range (DMR) is een gecertificeerde hogedruklaminaat collectie speciaal geselecteerd voor Drumarkon. Dit assortiment bestaat uit verschillende decors met verscheidene structuren. Verkrijgbaar in diverse effen kleuren, houtdecors en patronen. De afmetingen van de laminaten zijn 2440x1220x0.8mm en ze hebben een low flame spread IMO certificaat. De Drumarkon Marine Range-laminaten zijn standaard voorraadartikelen. 

Overige merken

Naast onze eigen Drumarkon Marine Range en de collecties van Resopal, Polyrey en Formica leveren wij ook HPL uit collecties van andere bekende laminaatmerken. O.a. Egger, Arpa, Abet, Duropal en meer. 

Neem contact met ons op indien u meer informatie of HPL stalen wilt ontvangen.