Referenties

Door specialisme in brandwerende, geluidswerende en gewichtsbesparende panelen, worden onze producten veelvuldig toegepast. Wij werken samen met vooraanstaande Nederlandse en internationale jachtbouwers.

Met enkele bekende projecten laten wij u graag als referentie kennis maken:

Onze bekende projecten

Het innovatieve schip wordt gebruikt om op zee metingen van de zeebodem te doen. Bij de ontwikkeling van het schip is veel aandacht geweest voor duurzaamheid. Vanwege het gebruik van recyclebare materialen krijgt het scheep het Green Passport van Lloyds Register.

Het schip wordt bijvoorbeeld ingezet om locaties voor windmolenparken op zee en onderzeese pijpleidingen in kaart te brengen. Het schip beschikt over een klimaatsysteem dat medewerkers in staat stelt bij temperaturen van -15 tot 50 graden celsius te opereren. Het schip biedt plaats aan in totaal 18 opvarenden. De Geo Focus is zo ingericht dat het multifunctioneel kan worden ingezet.

Drumarkon leverde voor dit schip haar Drumafloor NC/SR, een brandwerende (IMO B15 klasse gecertificeerd) en geluidwerende zwevende vloer in combinatie met het IMO-gecertificeerde BISCO ontdreuningsmateriaal.

Voor ontwerp en bouw tekende scheepswerf De Haas – Maassluis.

Een bijzondere opdacht voor de complete ombouw van het ex-rijnpassagiersschip de Vincent van Gogh/Charlemagne. Op de werf in de scheepsbouwloods van Gebroeders Kooiman werd  het schip geheel aangepast voor luxe meerdaagse cruises op de rivier de Thames vanuit London.

Drumarkon mocht ook voor dit project leveren: vloeren, brandwerende wanden, plafonds en fineerwerk. Een bijzonder project met bijzondere allure.

Voor het diamanten jubileum van Koningin Elisabeth in 2012 is de Spirit of Chartwell uitgekozen om een vloot van 1000 boten te leiden met de Thames optocht op 3 juni 2012. Versierd met bloemen uit de tuin van de Koningin, zullen de Koningin, de hertog van Edinburgh en andere leden van de koninklijke familie aanwezig zijn op de Spirit of Chartwell.

Enkele andere projecten waar onze producten werden of worden toegepast : Millenium Yachts: Artkonboard, toegepast zowel in het interieur als het exterieur van het snelste superyacht ter wereld : de “Millenium 140” (70 knopen p/u).

Uiteraard is hier gekozen voor een beperkt aantal specifieke en bekende projecten. Niet minder gewaardeerd zijn de opdrachten, groot en klein, van alle andere relaties, die we dagelijks mogen noteren.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *